Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25 euro | Producten uit voorraad worden binnen twee werkdagen verzonden

Privacy Statement

 

Privacyverklaring Veilig.com

www.veilig.com worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Veilig.com acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Veilig.com is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 25-01-2016

Gebruik van persoonsgegevens
Door het gebruiken van onze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen (afhandelen bestelling, registreren, versturen e-mails, contact, statistieken en tracking via social media):

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht

Registreren
Het kan mogelijk zijn dat u zich kunt registreren. Na registratie bewaren wij de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen, zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst, facturering en betaling en om een overzicht te geven van de producten en diensten die u bij ons heeft afgenomen. Daarnaast kunt u middels het account ook sparen voor diverse acties.

Wij zullen de aan uw e-mailadres gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Daarover verderop meer.

Contactformulier en nieuwsbrief
Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt slechts met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Verstrekking aan derden
Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst. Dat kan een bezorgservcie en een paymentserviceprovider zijn.

Cookies
Wij maken ook gebruik van technieken zoals cookies, hieronder leest u daar meer over.

Welke cookies plaatsen wij?
Wij maken gebruik van zowel functionele cookies, als cookies afkomstig van derden voor analyse, sociale en marketing doeleinden.

Functionele cookies
Functionele cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Zo worden er bijvoorbeeld cookies gebruikt om de juiste lettertypes voor u in te stellen, om uw gebruikssessie te kunnen onthouden op de webserver zodat u de website kunt bekijken en uw winkelmandje gevuld blijft en om het door u laatst ingevoerde adres te onthouden.

Dit zijn allemaal functionaliteiten die zonder deze cookies niet zouden werken.

Cookies afkomstig van derde partijen
Naast de functionele cookies zijn er ook cookies die niet door ons zelf geplaatst of uitgelezen worden, maar met uw toestemming door derde partijen die door ons zijn ingeschakeld en mogelijk functionaliteiten op de websites aanbiedt. Wij zullen per partij aangeven voor welke doeleinden deze cookies gebruikt worden.

Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Social media
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten en te delen op sociale netwerken, zoals van Facebook, Twitter, Pinterest en Google+. Deze buttons plaatsen cookies op het moment dat u op een pagina bent waarop een buttpon vermeld staat.

Deze buttons werken door middel van stukjes code die van deze sociale netwerken zelf afkomstig zijn. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van deze netwerken (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verkrijgen.
Daarnaast is het mogelijk dat er doormiddel van deze cookies advertenties getoond worden op de genoemde sociale netwerken, die gericht zijn op uw gebruik en gebasseerd zijn op uw surfgedrag.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Functionele cookies zijn noodzakelijk om de site zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze kun je niet uitzetten. Door onze website te bezoeken, stem je in met het gebruik van deze cookies. Voor cookies welke niet noodzakelijk zijn, biedt jouw browser en diverse plugins de mogelijkheid om cookies te weigeren. Het weigeren van cookies heeft alleen gevolgen voor het apparaat waarop je deze handeling uitvoert. Maak je gebruik van meerdere apparaten, herhaal deze handeling dan op elke computer, of ander apparaat.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Daarnaast is waarnodig op onze website een sslcertificaat geinstalleerd.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Veilig.com
Valschermkade 18
1059 CD, Amsterdam
tel +31 (0)343 57 89 20
e: veilig@ematters.nl
KvK 64757331
BTW NL8558.21.656.B01

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »