Veilig.com - Nieuws

Kom oud en nieuw veilig door!

Kom oud en nieuw veilig door! Oud en nieuw! Dat moet natuurlijk gevierd worden met oliebollen, champagne én vuurwerk. Echter komt het steeds vaker voor dat er talloze ongevallen plaatsvinden rondom de feestdagen. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet waar u zelf misschien nog niet aan gedacht heeft. Dit zorgt ervoor dat u en uw gezin veilig naar het nieuwe jaar gaan!

Hoe blus ik een brand met een blusdeken?

Hoe blus ik een brand met een blusdeken? Blusdekens kunnen erg nuttig zijn voor het blussen van een kleine brand. Het is daarbij wel van belang dat dit op de juiste manier ondernomen wordt. Blusdekens werken in principe heel simpel: door de blusdeken over de brand te plaatsen, kan er geen zuurstof meer bij de brand komen. Daarom zijn blusdekens vooral geschikt voor het beschermen van mensen of het blussen van kleine brandjes van kleine objecten.

Brandveiligheid in de keuken

Brandveiligheid in de keuken In de keuken kan een brand al snel ontstaan als er even niet wordt opgelet, maar wat doet u dan? Door uw keuken zorgvuldig in te richten en te zorgen voor de juiste veiligheidsmaatregelen, zorgt u er al snel voor dat uw keuken een veiligere omgeving wordt. Naast deze veiligheidsmaatregelen is het belangrijk dat u over de juiste producten op het gebied van veiligheid beschikt, die te gebruiken zijn in de keuken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »