De Insafe Design Rookmelder

  • Geplaatst op
  • Door Veilig.com Redactie
  • Geplaatst in type rookmelders
De Insafe Design Rookmelder

Je kiest altijd zorgvuldig je interieur wat perfect bij je woning past, zodat je jezelf helemaal thuis voelt. Wat is er dan mooier dan een rookmelder die hier ook perfect bij aansluit? Met de nieuwe Insafe rookmelder maak je je woning én veilig én perfect in balans met je interieur!

 

Elegante rookmelder

De Franse designers van deze rookmelder hebben een rookmelder ontwikkeld die zich met trots de dunste en meest compacte rookmelder van de markt mag noemen. Met de overige design elementen zoals de strakke randen is dit een echte must-have als u de woning helemaal af wil maken. Uiteraard is de techniek achter een rookmelder van essentieel belang, daarom zijn de rookmelders onafhankelijk en uitvoerig getest.

 

Afstandsbediening

Een groot voordeel van de Insafe rookmelder is dat er een versie beschikbaar is met een afstandsbediening. Dit is super handig om de rookmelder uit te schakelen. Wat is vervelender dan minuten lang het alarm af te horen gaan, omdat u opzoek bent naar een manier om bij het plafond te komen. Met de afstandsbediening schakelt u de rookmelder met één klik uit! De rookmelder wordt hiermee uitgezet en na 10 minuten weer automatisch operationeel. Eén afstandsbediening kan meerdere rookmelders bedienen. Let wel op dat de afstandsbediening alleen gebruikt kan worden voor de Fito Insafe+ control rookmelder. 

 

Een tip van de redactie, zorg dat je een vaste plek hebt voor de afstandsbediening, of hiervoor een houder beschikbaar hebt die dichtbij de rookmelder in de buurt hangt.

 

 

Deksels

De dikte van rookmelder is niet het enige aspect wat deze Insafe rookmelder uniek maakt. Zo is het mogelijk om een aparte deksel op de Insafe te klikken. Er zijn 6 verschillende kleuren beschikbaar die door deze toevoeging perfect bij je interieur zullen passen.

De volgende kleuren zijn beschikbaar:

  • Blauw
  • Grijs
  • Oranje
  • Roze
  • Groen
  • Paars

 

Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk datr in de kamer van uw dochter een rookmelder hangt? De roze deksel maakt de kinderkamer dan helemaal af tot de mooiste meisjeskamer in de buurt, super gaaf toch?!

 De Insafe Rookmelders

 

Milieu en Garantie

Nog meer goed nieuws over de Insafe rookmelder, de makers hebben namelijk ook goed nagedacht over milieubelasting bij het gebruik en de ontwikkeling van de rookmelder. Zo wordt er gebruik gemaakt van recyclebare materialen, met het gebruik meegenomen produceert Insafe maar liefst 60 keer minder afval dan een klassieke rookmelder.

De garantie op de Insafe Rookmelder is 5 jaar. Echter, met de batterijen die speciaal ontworpen zijn voor het gebruik van een rookmelder heeft de batterij een levensduur van 10 jaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »