Bescherm uzelf met een persoonsalarm

Bescherm uzelf met een persoonsalarm

Wat doet u als u uzelf niet veilig voelt op straat? Gaat u met iemand telefoneren? Gaat u sneller lopen of blijft u juist stil staan? Wat doet u als u thuis bent gevallen en de telefoon niet kunt bereiken? Moet u dan wachten tot iemand langskomt voordat u geholpen kunt worden?

 

Waarom een persoonsalarm?

Tegenwoordig zijn er vele soorten persoonsalarmen te vinden in de winkels. Deze verschillende soorten persoonsalarmen hebben alle maar één echt doel en dat is veiligheid! De behoefte aan veiligheid is de laatste jaren steeds meer gestegen en daardoor bestaan er steeds meer vormen van persoonlijke beveiliging. De persoonsalarmen bieden een soort van bescherming aan voor de gebruiker, omdat er gealarmeerd kan worden in geval van nood.

 

Uw persoonlijke beveiliging

Onveiligheid is geen prettig gevoel, maar gelukkig zijn er effectieve middelen om dit gevoel weg te nemen. Een persoonsalarm is uw redder in nood. Een persoonsalarm is een kleine en lichte sleutelhanger. Wanneer u aan het koordje trekt, begint het persoonsalarm te loeien. Het alarm zal dan een oorverdovend alarmsignaal van 130 decibel veroorzaken. Hier schrikt u ’s avonds een belager mee af of wanneer u gevallen bent, roept u gemakkelijk om hulp. Uw zelfvertrouwen zal hiermee toenemen en u voelt u een stuk veiliger. Met een persoonsalarm staat u nooit meer machteloos!

 

 

Hoe werkt een persoonsalarm?

Een persoonsalarm werkt in de meeste gevallen erg eenvoudig. Als voorbeeld nemen wij de  persoonsalarm sleutelhanger die te koop is bij Veilig.com. Dit compacte, krachtige en efficiënte persoonsalarm is van onschatbare waarde bij noodsituaties.  Voor gebruik is het van noodzaak om te testen of het alarm wel werkt. Dit kan gedaan worden door de knop aan de zijkant in te drukken.

Bij nood trekt u eenvoudig aan het koord en daardoor de pin uit het alarm. Wanneer de pin is verwijderd uit het alarm zal het direct afgaan. Het alarm kan alleen gestopt worden wanneer de pin wordt teruggeplaatst in het persoonsalarm. Bij een volle batterij kan het alarm tot wel 2 uur lang afgaan.

 

Inbraakalarm

Zo’n handig persoonsalarm hoef u natuurlijk niet alleen voor uzelf te gebruiken, maar kunt u ook gebruiken voor het beschermen van uw persoonlijke bezittingen. Gebruik het alarm bijvoorbeeld tegen inbraak. Hang het alarm aan de deur van de schuur of aan de deur in de hal. Daar schrikt u menig inbreker wel mee af. Dit kan gedaan worden door het alarm met een dubbelzijdige kleefstrip naast de deur te bevestigen. Voor een permanente beveiliging wordt er aangeraden om de beugel van het alarm vast te schroeven in de buurt van de deur, zodat deze makkelijker kan worden gebruikt.

 

 

Alarm tegen diefstal

Het persoonsalarm kan ook worden gebruikt om diefstal te voorkomen. U kunt het alarm bijvoorbeeld gebruiken tegen diefstal van uw tas. Het snoer van het alarm kunt u eenvoudig om uw pols heen slaan en het persoonsalarm zelf in uw tas laten. Wanneer iemand uw tas probeert te stelen, zal het alarm direct afgaan, omdat de pin uit het alarm zal worden gehaald. Het oorverdovende geluid zal direct afgaan. Dit zal de belager afschrikken en uw omgeving waarschuwen. 

 

 

Wanneer u het persoonsalarm niet moet gebruiken

Het wordt sterk afgeraden om het alarm te gebruiken in de auto of in kleine ruimtes. Het geluid wat het persoonsalarm produceert is 130 decibel en 125 decibel is de pijngrens van het menselijk gehoor. Hiermee kunt u schade aan het gehoor veroorzaken.

 

Bescherm uzelf en vergroot uw persoonlijke veiligheid met een persoonsalarm, maar gebruik deze wel verstandig.  Bestel uw persoonsalarm nu in de webshop van Veilig.com.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »