Alarm- en beveiligingssystemen | Veilig.com breidt uit

Alarm- en beveiligingssystemen | Veilig.com breidt uit

Veilig.com heeft haar assortiment uitgebreid met verschillende alarmsystemen en beveiligingssystemen. Zo helpen wij u verder met het creëren van een veilige woonomgeving voor u en uw gezin.

Alarmsystemen

Naast de persoonsalarmen die Veilig.com al langer in het assortiment heeft, bieden wij nu ook verschillende alarmsystemen aan. De alarmsystemen kunnen gebruikt worden voor woningen, garages en/of kantoren. Het hebben van een alarmsysteem zal u niet alleen waarschuwen bij woninginbraak, maar heeft vaak ook een preventieve werking. Als dieven zien dat uw woning met een alarmsysteem beveiligt is, dan is de kans groot dat zij hun heil elders zullen zoeken.


Veilig.com heeft twee, kwalitatief hoogwaardige alarmsystemen van König in het assortiment opgenomen. De SAS-Alarm240 en SAS-Alarm300 systemen zijn beide verkrijgbaar als starterset, inclusief bedieningspaneel, afstandsbediening(en) en verschillende sensoren. De sets zijn daarnaast eenvoudig uit te breiden met extra deur- en raamsensoren, bewegingssensoren en eventuele sirenes.


De alarmsets die wij leveren zijn volledig plug en play en daarom ook eenvoudig te installeren. Ook extra sensoren die niet in de starterset behoren, sluit je hierdoor eenvoudig aan. Bovendien zijn beide alarmsystemen draadloos, wat u optimale vrijheid geeft in het plaatsen van de verschillende onderdelen. Je huis beveiligen was nog nooit zo makkelijk!

 

Beveiligingscamera's

Naast de alarmsystemen hebben we ook twee verschillende beveiligingscamera’s opgenomen in ons assortiment. Beveiligingscamera’s worden tegenwoordig steeds vaker ook in woningen geplaatst en complementeren het alarmsysteem. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een inbreker vlucht nadat het alarmsysteem in werking is getreden. De dader opsporen wordt dan erg lastig, tenzij u deze natuurlijk heeft vastgelegd met uw beveiligingscamera!


De beveiligingscamera’s van König kunnen bediend worden door middel van een app op je Android of iPhone toestel. We bieden twee verschillende varianten aan; met of zonder extra sensoren. De beveiligingscamera zonder externe sensoren, heeft een eigen ingebouwde infrarood sensor, om optimaal energieverbruik te garanderen.


De König Full HD Smart IP Camera wordt geleverd met losse bewegingssensor en een deur/ raamsensor. Zo reageert de camera direct wanneer de sensoren beweging detecteren. Het is daarnaast mogelijk om hier ook direct een push bericht van te ontvangen op uw mobiele telefoon, zodat u direct actie kunt ondernemen. Bekijk hieronder het filmpje en zie zelf hoe eenvoudig dit systeem te installeren is.

 

 

Intercom en deurspion

Tot slot hebben we een tweetal intercom / deurspion systemen toegevoegd om uw woning en uzelf optimaal te beschermen.
We kennen allemaal de klassieke deurspion wel. Het doorkijkgat in de voordeur, zodat u kunt zien wie er voor de deur staat. Tegenwoordig is het eenvoudig mogelijk om een digitale variant van de deurspion te installeren. Een groot voordeel hiervan is dat deze tevens beelden kunnen vastleggen.
U ziet dus niet alleen wie er voor de deur staat, maar het beeld wordt ook nog eens opgeslagen, mocht u dit onverhoopt nodig hebben. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel. Met de König digitale deurspion kunt u tot 100 foto’s, volledig in kleur, opslaan. Uiteraard wordt de deurspion ook geleverd met bijbehorende deurbel.

 

Daarnaast hebben we de uitgebreidere video deur telefoon toegevoegd aan ons assortiment. Deze deurtelefoon van König maakt niet alleen het opslaan van beeld mogelijk, maar dient tevens als intercom en maakt daarom tweeweg conversatie mogelijk. De camera in deze intercom ondersteunt bovendien nachtzicht, zodat u ook in het donker een duidelijk beeld heeft. 

 

Met deze uitbreidingen in het assortiment van Veilig.com willen wij u verder helpen met het creëren van een veilige en vertrouwde woonomgeving, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Heeft u vragen over onze nieuwe producten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »