Veilig.com - Nieuws

Hoe werkt een gasmelder?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie Veilig.com
Hoe werkt een gasmelder?

Een gasmelder beschermt u tegen gevaarlijke gassen in uw huis. Zorg in ieder geval dat u er tenminste één actief in uw huis heeft geïnstalleerd en voorkom blijvende schade. Maar hoe werkt dit nou eigenlijk? Wat als de gasmelder zonder dat ik het weet defect is? En wat zijn de verschillen tussen de soorten melders?

Huisbeveiliging

Huisbeveiliging

In uw huis heeft u verschillende spullen die van grote waarde zijn. Denk hierbij aan elektronica en sieraden, maar ook aan goederen met een emotionele waarde. Zorg er daarom voor dat uw huis voldoende beveiligd is tegen inbrekers. Kies daarom de juiste huisbeveiliging voor uw huis, maar waar moet goede huisbeveiliging precies aan voldoen?

De Best Geteste Koolmonoxidemelder

  • Geplaatst op
  • Door Redactie Veilig.com
De Best Geteste Koolmonoxidemelder

Ten eerste is het belangrijk om in bezit te zijn van een koolmonoxidemelder, maar daarnaast is het nog veel belangrijker dat deze wel veilig is en u waarschuwt wanneer er gevaar dreigt. Na onderzoek van de nationale Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat de helft van de onderzochte koolmonoxidemelders als onveilig gezien kan worden. Lees in dit artikel meer over het onderzoek om te zien welke koolmonoxidemelders het beste getest zijn en waarom.

De Insafe Design Rookmelder

  • Geplaatst op
  • Door Veilig.com Redactie
  • Geplaatst in type rookmelders
De Insafe Design Rookmelder

Je kiest altijd zorgvuldig je interieur wat perfect bij je woning past, zodat je jezelf helemaal thuis voelt. Wat is er dan mooier dan een rookmelder die hier ook perfect bij aansluit? Met de nieuwe Insafe rookmelder maak je je woning én veilig én perfect in balans met je interieur!

Wat is het verschil tussen alarmsystemen

Wat is het verschil tussen alarmsystemen

In het assortiment van Veilig bieden wij een aantal alarmsystemen aan. Er zijn vele verschillende soorten alarmsystemen op de markt en daarom leggen wij in dit artikel uit wat het verschil is tussen deze diverse alarmsystemen.

Er zijn verschillende keuzes die u dient te maken wanneer u overweegt om een alarmsysteem aan te schaffen. Kiest u voor een draadloos of bekabeld systeem? Wilt u wel of niet aangesloten worden bij een alarmcentrale? En welke ramen en deuren wilt u allemaal beveiligen? Wilt u beschikking hebben over meerdere zones? Tot slot speelt natuurlijk ook de prijs mee in de keuze die u maakt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »